Om borettslaget

Åsenhagen borettslag ble stiftet 10.05.1965 og har vært i ordinær drift siden 31.12.1966. Borettslaget består av 35 andelsleiligheter – alle rekkehus.

Vi har som visjon: Trygghet, trivsel og tilhørighet.

Skedsmokorset og spesielt Åsenhagen er et attraktiv sted for barnefamilier. Det er nærhet til et godt utvalg av daglige servicetilbud. Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Meny og Kiwi. Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger vi nært Skedsmo Senter som har et godt servicetilbud med bl.a. matbutikk, post, bank, apotek, helsekost, mote, interiør, møbel, jernvare, kafeer, restauranter, frisør, helsetilbud etc.
Lillestrøm, Jessheim, Strømmen, Lørenskog og Oslo ligger også godt innen rekkevidde med et rikt utvalg av bymessige fasiliteter og servicetilbud.
Strømmen storsenter er foretrukket av mange og fremstår i dag som landets mest innholdsrike kjøpesenter med over 200 butikker og tilknyttede
virksomheter.

Kollektivtilbud
Det er gode og raske bussforbindelser til blant annet Oslo og Lillestrøm, og nærmeste holdeplass er Åsenhagen eller Åsenhagen skole.

Skole og barnehage
Det er gangavstand til Åsenhagen barneskole med SFO. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Tæruddalen ungdomsskole. Det er også
kort vei til Skedsmo, Lillestrøm og Sørumsand Videregående skole. Høyskolen i Akershus har beliggenhet på Kjeller ved Lillestrøm.

Tidsavstander i bil
Lillestrøm ca. 8 min.
Strømmen ca. 11 min.
Lørenskog ca. 13 min.
Oslo S. ca. 18 min.
Oslo Lufthavn ca. 19 min.